
به گزارش ایرنا، معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشوردر این آیین گفت: عملیات اجرایی این طرح یک سال قبل در سطح 6 هزار مترمربع آغاز شد و برای ساخت این تصفیه خانه 240 میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.
فتحعلی محمدزاده افزود: روزانه 300 هزار لیتر فاضلاب این تصفیه خانه در فضای سبز استفاده می شود.
وی اظهار کرد: 194 شهرک صنعتی با 224 تصفیه خانه در سطح کشور فعال است که در شبانه روز 165 هزار مترمکعب فاضلاب آن ها تصفیه می شود.
معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشورگفت: شهرک صنعتی ایبک آباد اراک در مجموع 531 هکتار وسعت دارد که 200هکتار آن در قالب 232 قرارداد صنعتی عملیاتی شده است.
محمد زاده افزود: هشت شهرک صنعتی استان مرکزی به تصفیه خانه با ظرفیت چهارهزار مترمکعب مجهز است که از پساب خروجی آن برای فضای سبز استفاده می شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اجرای طرح فاضلاب شهرک صنعتی ایبک آباد اراک به منظور رفع آلودگی منطقه از بوی نامطلوب، گلایه ساکنان و کمک به حفظ محیط زیست انجام شده است.
علی اکبر کریمی افزود:استفاده بهینه از پساب فاضلاب های صنعتی در شرایط خشکسالی یک ضرورت است.
وی اظهار کرد: استان مرکزی با کمبود آب مواجه است و باید با مدیریت و بازگرداندن آب به چرخه مصرف حداکثر بهره وری از آب موجود حاصل شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: تصفیه خانه صنعتی یکی از راهکارهای موثر در تامین آب شهرک های صنعتی است و می توان در حل چالش کم آبی و مدیریت بهینه آب اثر بگذارد.
کریمی افزود: ارزش اقتصادی آب بالا است و باید منابع آب به طرح هایی اختصاص داده شود که ارزش افزوده بیشتری برای تولید کننده ایجاد می کند.
وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه 30 درصد مالیات برارزش افزوده به شهرک های صنعتی برای تامین و تقویت زیرساخت ها اختصاص یافته است اما اختلاف برداشت بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان امور مالیاتی ادامه این روند ار کند کرده است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: واحدهای صنعتی توان لازم برای تامین زیرساخت های لازم را ندارد بنابراین باید از این فرصت 30 درصدی استفاده شود.
کریمی افزود: شهرک های صنعتی بهترین بستر برای فعالیت های صنعتی و تولیدی به علت فراهم بودن امکانات هستند.
مدیرعامل شرکت شهرک های استان مرکزی نیز در این آیین گفت: مرحله دوم تصفیه خانه فاضلاب اراک برای نخستین بار در کشور به صورت نمونه انجام شده است.
مصطفی آمره افزود: با بهره برداری از مرحله دوم این تصفیه خانه 60 تا 70 هزار مترمکعب فاضلاب ورودی به پنج هزار مترمکعب افزایش می یابد و با گرم شدن هوا به خروجی استاندارد می رسد.
استان مرکزی با حدود سه هزار واحد صنعتی رتبه نخست تنوع محصولات تولیدی، رتبه چهارم صنعت کشور و جایگاه دوم صنایع مادر تخصصی را دارد.
6991/6013/خبرنگار:معصومه ابراهیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام /*